top of page
L1000870.jpg

Menyer

Här ser du några menyförslag som inspiration.

 Återkom till oss med dina ideér så smaksätter vi dem,

och tar fram det just du önskar.

Tilltugg

Snittar på rostad potatisskiva
  • Örtaioli, brödkrisp, picklad rödlök

  • Kyckling, västerbottenostkräm, ruccola

  • Gubbröra, gräslök, kavringskrisp

  • Getostkräm, pumpakärnor, inlagd gulbeta

Snittar i minitartellette
  • Skagenröra, dill, rom

  • Viltröra, pepparrot, ruccola

  • Lättgravad lax, kapris, citronmajonnäs

  • Löjrom, syrad grädde, dill, rödlök, citron

Snittar på kavring
  • Skagenröra, dill, rom

  • Lättgravad lax, örtmajonnäs, picklad lök

  • Gubbröra, gräslök

  • Rostbiff, pickles, curryremoulad

     

Snittar i portionsskål
  • Laxceviche, lime, chili, koriander

  • Lättgravad lax, kapris, citronmajonnäs

  • Jordärtskockskräm, inlagd svamp, chips på jordärtskocka

  • Rödbetstartar, kapris, senapsmajonnäs, krasse

Trerättersmenyer

Meny Skeppsholmen

  • Tartelette med västerbottenost, löjrom, vispad crème fraiche, syrad lök, gurka och dill

  • Helstekt oxfilé med smörbakade primörer, ramslökssmör och madeirasås

  • Fläderpannacotta med jordgubbar, rostad vit choklad och vaniljdrömmar

Meny Saltsjön

  • Grön sparris med parmesankräm, rostad mandel, riven parmesan och örtsallad i citronette.

  • Smörstekt Gös med grillad primörsallad, rökt örtsmör och vitvinssås med forellrom

  • Citrontarte med inkokt rabarber och italiensk hallonmaräng

Meny Strömmen

  • Räkor, svarrtpepparmajonnäs, citron, persilja och majsbröd samt ätbara blommor. 

  • Bakad Rödingfilé, grön sparris, morot och vårlök serveras med blåmusselsås och kokt potatis

  •  Lönnsirapsbakad rabarber, valnötscrumble och jordgubbskompott samt vaniljgrädde 

Meny Vegan

  • Rödbetstartar, pepparotskräm, picklade senapsfrön, friterade rotfrukter

  • Bakad rotselleri, jordärtskockspuré, inlagd höstsvamp toppa med rostad hasselnötsvinigrätte

  • Chokladkaka, vaniljkokta körsbär och rostad kokos.

Meny Briggen

  • Lättgravad lax med gräslöksmajonnäs, picklad gulbeta, senapsfrön toppat med friterade kikärtor.

  • Helstekt ryggbiff, smörstektsvamp, bakad kvisttomat och rödvinssås, går med rostad potatis 

  • Tartelett med blåbärskurd, vitchokladchantilly, jordgubbskoli och rostade hasselnötter

Meny Strömsborg

  • Hjorttartar med syrad höstsvamp, senapsmajonnäs, friterad kapris toppat med riven parmesan och kronärtskockachips.

  • Bakad torsk med syrad zucchini, kantareller, vitvinssås toppat med krondill och örtslungad potatis
    Brownie med inkokta körsbär, kanderade macadamianötter, mjölkchokladchantilly, vaniljkräm, saltkola och flingsalt

Meny Örlogen

  • Stekt spetskål med misogrädde, forellrom, brynt smör toppat med sesam och persilja.

  • Flankstek, rökt smör, sotad lök, säsongens primörer och madeirasås, går med potatiskaka.

  • Yoghurtpannacotta, citruskurd, smulade drömmar och säsongens bär

Meny Kronan

  • Burrata med lättsyrade vikentomater, chimichurri toppat med rökta mandlar och thaibasilika  

  • Halstrad röding, säsongsprimörer, champagnesås, går med kokt potatis

  • Äppelpaj lustholmen, med calvadosbakade äpplen och rostad vitchoklad 

Bufféer

Mingelmat

Mingelmeny 1

  • Sotad lättgravad lax med örtcreme på rågbröd

  • Grillad biff trancherad i tunna skivor med dragonmajonnäs i glas

  • Drumstick med harissakrydda , vetekorn och  fetaostcreme

  • Panerad Aubergine med grillade medelhavsgrönsaker, hummus

  • Oliver, parmesanost, kaprisäpplen, focacciabröd med tapenade

Mingelmeny Vegan

  • Jordärstsskockskräm, inlagd svamp och jordärtsskockschips

  • Rödbetstartar, senapsmajonnäs och kapris

  • Rostad paprika och solrosfröröra toppad med jordärtskockschips och persilja

Mingelmeny 2

  • Skagenröra med rom

  • Gubbröra

  • Viltröra, pepparrot och rucola

  • Lättgravad lax, citronmajonnäs och kapris

  • Löjrom, syrad grädde, picklad rödlök

  • Laxceviche med torkad majs

  • Rostbiff, pickles och curryremoulad

  • Jordärstsskockskräm, inlagd svamp och jordärtsskockschips

  • Rödbetstartar, senapsmajonnäs och kapris

  • Kyckling och västerbottenröra med rucola

  • Getostkräm, rostade pumpakärnor och inlagd rödbeta

Walking dinner

Vi serverar en middag i sex serveringar som en stående middag. Alla gäster kan mingla och vi servera alla rätter som små fina serveringar som alla kan enkelt äta stående

Stående middag

  • Ceviche på räka och kammussla, chili, lime, koriander

  • Sotad ryggbiff med tryffelmajonnäs, krispig lök och krasse

  • Honungsrostad rödbeta med getost, hasselnöt och örtsallad

  • Kryddig gazpacho med örtolja och krutonger

  • Mandelpotatispuré med löjrom, rödlök, dill och brynt smör

  • Mörk chokladkräm, mangosallad, passionsfruktscurd och rostad kokos

Nattamat

Nattamat American 

  • Sliders - minihamburgare

  • Högrevsburgare, stekt lök och tryffelmajonnäs 

  • Pulled porkburgare, chipotlemajonnäs och picklad rödlök 

  • Grillostburgare, bbqsås, krispig lök och dijonaise 

Nattamat Tunnbrörullar 

  • Rökt viltkött, färskost, pepparrot och sallad

  • Skagenröra, pepparrot,
    dill och sallad 

  • Kyckling, caesardressing och romansallad 

Vi är nyfikna på dina
idéer och önskemål 

bottom of page