Menyer
Här ser du några menyförslag som inspiration.
Återkom till oss med dina ideér så smaksätter vi dem,
och tar fram det just du önskar.
Tilltugg
Snittar på rostad potatisskiva
-
Örtaioli, brödkrisp, picklad rödlök
-
Kyckling, västerbottenostkräm, ruccola
-
Gubbröra, gräslök, kavringskrisp
-
Getostkräm, pumpakärnor, inlagd gulbeta
Snittar i minitartellette
-
Skagenröra, dill, rom
-
Viltröra, pepparrot, ruccola
-
Lättgravad lax, kapris, citronmajonnäs
-
Löjrom, syrad grädde, dill, rödlök, citron
Snittar på kavring
-
Skagenröra, dill, rom
-
Lättgravad lax, örtmajonnäs, picklad lök
-
Gubbröra, gräslök
-
Rostbiff, pickles, curryremoulad
Snittar i portionsskål
-
Laxceviche, lime, chili, koriander
-
Lättgravad lax, kapris, citronmajonnäs
-
Jordärtskockskräm, inlagd svamp, chips på jordärtskocka
-
Rödbetstartar, kapris, senapsmajonnäs, krasse
Trerättersmenyer
Meny Skeppsholmen
-
Tartelette med västerbottenost, löjrom, vispad crème fraiche, syrad lök, gurka och dill
-
Helstekt oxfilé med smörbakade primörer, ramslökssmör och madeirasås
-
Fläderpannacotta med jordgubbar, rostad vit choklad och vaniljdrömmar
Meny Saltsjön
-
Grön sparris med parmesankräm, rostad mandel, riven parmesan och örtsallad i citronette.
-
Smörstekt Gös med grillad primörsallad, rökt örtsmör och vitvinssås med forellrom
-
Citrontarte med inkokt rabarber och italiensk hallonmaräng
Meny Strömmen
-
Räkor, svarrtpepparmajonnäs, citron, persilja och majsbröd samt ätbara blommor.
-
Bakad Rödingfilé, grön sparris, morot och vårlök serveras med blåmusselsås och kokt potatis
-
Lönnsirapsbakad rabarber, valnötscrumble och jordgubbskompott samt vaniljgrädde
Meny Vegan
-
Rödbetstartar, pepparotskräm, picklade senapsfrön, friterade rotfrukter
-
Bakad rotselleri, jordärtskockspuré, inlagd höstsvamp toppa med rostad hasselnötsvinigrätte
-
Chokladkaka, vaniljkokta körsbär och rostad kokos.
Meny Briggen
-
Lättgravad lax med gräslöksmajonnäs, picklad gulbeta, senapsfrön toppat med friterade kikärtor.
-
Helstekt ryggbiff, smörstektsvamp, bakad kvisttomat och rödvinssås, går med rostad potatis
-
Tartelett med blåbärskurd, vitchokladchantilly, jordgubbskoli och rostade hasselnötter
Meny Strömsborg
-
Hjorttartar med syrad höstsvamp, senapsmajonnäs, friterad kapris toppat med riven parmesan och kronärtskockachips.
-
Bakad torsk med syrad zucchini, kantareller, vitvinssås toppat med krondill och örtslungad potatis
Brownie med inkokta körsbär, kanderade macadamianötter, mjölkchokladchantilly, vaniljkräm, saltkola och flingsalt
Meny Örlogen
-
Stekt spetskål med misogrädde, forellrom, brynt smör toppat med sesam och persilja.
-
Flankstek, rökt smör, sotad lök, säsongens primörer och madeirasås, går med potatiskaka.
-
Yoghurtpannacotta, citruskurd, smulade drömmar och säsongens bär
Meny Kronan
-
Burrata med lättsyrade vikentomater, chimichurri toppat med rökta mandlar och thaibasilika
-
Halstrad röding, säsongsprimörer, champagnesås, går med kokt potatis
-
Äppelpaj lustholmen, med calvadosbakade äpplen och rostad vitchoklad
Bufféer
Mingelmat
Mingelmeny 1
-
Sotad lättgravad lax med örtcreme på rågbröd
-
Grillad biff trancherad i tunna skivor med dragonmajonnäs i glas
-
Drumstick med harissakrydda , vetekorn och fetaostcreme
-
Panerad Aubergine med grillade medelhavsgrönsaker, hummus
-
Oliver, parmesanost, kaprisäpplen, focacciabröd med tapenade
Mingelmeny Vegan
-
Jordärstsskockskräm, inlagd svamp och jordärtsskockschips
-
Rödbetstartar, senapsmajonnäs och kapris
-
Rostad paprika och solrosfröröra toppad med jordärtskockschips och persilja
Mingelmeny 2
-
Skagenröra med rom
-
Gubbröra
-
Viltröra, pepparrot och rucola
-
Lättgravad lax, citronmajonnäs och kapris
-
Löjrom, syrad grädde, picklad rödlök
-
Laxceviche med torkad majs
-
Rostbiff, pickles och curryremoulad
-
Jordärstsskockskräm, inlagd svamp och jordärtsskockschips
-
Rödbetstartar, senapsmajonnäs och kapris
-
Kyckling och västerbottenröra med rucola
-
Getostkräm, rostade pumpakärnor och inlagd rödbeta
Walking dinner
Vi serverar en middag i sex serveringar som en stående middag. Alla gäster kan mingla och vi servera alla rätter som små fina serveringar som alla kan enkelt äta stående
Stående middag
-
Ceviche på räka och kammussla, chili, lime, koriander
-
Sotad ryggbiff med tryffelmajonnäs, krispig lök och krasse
-
Honungsrostad rödbeta med getost, hasselnöt och örtsallad
-
Kryddig gazpacho med örtolja och krutonger
-
Mandelpotatispuré med löjrom, rödlök, dill och brynt smör
-
Mörk chokladkräm, mangosallad, passionsfruktscurd och rostad kokos
Nattamat
Nattamat American
-
Sliders - minihamburgare
-
Högrevsburgare, stekt lök och tryffelmajonnäs
-
Pulled porkburgare, chipotlemajonnäs och picklad rödlök
-
Grillostburgare, bbqsås, krispig lök och dijonaise
Nattamat Tunnbrörullar
-
Rökt viltkött, färskost, pepparrot och sallad
-
Skagenröra, pepparrot,
dill och sallad -
Kyckling, caesardressing och romansallad