
Trerättersmeny
Trerättersmeny är ett klassiskt och populärt upplägg på de flesta middagar och bjudningar. Vi komponerar förrätt, varmrätt och efterrätt med finess efter dina önskemål.
Trerättersmenyer
Meny Skeppsholmen
-
Tartelette med västerbottenost, löjrom, vispad crème fraiche, syrad lök, gurka och dill
-
Helstekt oxfilé med smörbakade primörer, ramslökssmör och madeirasås
-
Fläderpannacotta med jordgubbar, rostad vit choklad och vaniljdrömmar
Meny Saltsjön
-
Grön sparris med parmesankräm, rostad mandel, riven parmesan och örtsallad i citronette.
-
Smörstekt Gös med grillad primörsallad, rökt örtsmör och vitvinssås med forellrom
-
Citrontarte med inkokt rabarber och italiensk hallonmaräng
Meny Strömmen
-
Räkor, svarrtpepparmajonnäs, citron, persilja och majsbröd samt ätbara blommor.
-
Bakad Rödingfilé, grön sparris, morot och vårlök serveras med blåmusselsås och kokt potatis
-
Lönnsirapsbakad rabarber, valnötscrumble och jordgubbskompott samt vaniljgrädde
Meny Vegan
-
Rödbetstartar, pepparotskräm, picklade senapsfrön, friterade rotfrukter
-
Bakad rotselleri, jordärtskockspuré, inlagd höstsvamp toppa med rostad hasselnötsvinigrätte
-
Chokladkaka, vaniljkokta körsbär och rostad kokos.
Meny Briggen
-
Lättgravad lax med gräslöksmajonnäs, picklad gulbeta, senapsfrön toppat med friterade kikärtor.
-
Helstekt ryggbiff, smörstektsvamp, bakad kvisttomat och rödvinssås, går med rostad potatis
-
Tartelett med blåbärskurd, vitchokladchantilly, jordgubbskoli och rostade hasselnötter
Meny Strömsborg
-
Hjorttartar med syrad höstsvamp, senapsmajonnäs, friterad kapris toppat med riven parmesan och kronärtskockachips.
-
Bakad torsk med syrad zucchini, kantareller, vitvinssås toppat med krondill och örtslungad potatis
Brownie med inkokta körsbär, kanderade macadamianötter, mjölkchokladchantilly, vaniljkräm, saltkola och flingsalt
Meny Örlogen
-
Stekt spetskål med misogrädde, forellrom, brynt smör toppat med sesam och persilja.
-
Flankstek, rökt smör, sotad lök, säsongens primörer och madeirasås, går med potatiskaka.
-
Yoghurtpannacotta, citruskurd, smulade drömmar och säsongens bär
Meny Kronan
-
Burrata med lättsyrade vikentomater, chimichurri toppat med rökta mandlar och thaibasilika
-
Halstrad röding, säsongsprimörer, champagnesås, går med kokt potatis
-
Äppelpaj lustholmen, med calvadosbakade äpplen och rostad vitchoklad