top of page
L1000870.jpg

Trerättersmeny

Trerättersmeny är ett klassiskt och populärt upplägg på de flesta middagar och bjudningar. Vi komponerar förrätt, varmrätt och efterrätt med finess efter dina önskemål.

Trerättersmenyer

Meny Skeppsholmen

  • Tartelette med västerbottenost, löjrom, vispad crème fraiche, syrad lök, gurka och dill

  • Helstekt oxfilé med smörbakade primörer, ramslökssmör och madeirasås

  • Fläderpannacotta med jordgubbar, rostad vit choklad och vaniljdrömmar

Meny Saltsjön

  • Grön sparris med parmesankräm, rostad mandel, riven parmesan och örtsallad i citronette.

  • Smörstekt Gös med grillad primörsallad, rökt örtsmör och vitvinssås med forellrom

  • Citrontarte med inkokt rabarber och italiensk hallonmaräng

Meny Strömmen

  • Räkor, svarrtpepparmajonnäs, citron, persilja och majsbröd samt ätbara blommor. 

  • Bakad Rödingfilé, grön sparris, morot och vårlök serveras med blåmusselsås och kokt potatis

  •  Lönnsirapsbakad rabarber, valnötscrumble och jordgubbskompott samt vaniljgrädde 

Meny Vegan

  • Rödbetstartar, pepparotskräm, picklade senapsfrön, friterade rotfrukter

  • Bakad rotselleri, jordärtskockspuré, inlagd höstsvamp toppa med rostad hasselnötsvinigrätte

  • Chokladkaka, vaniljkokta körsbär och rostad kokos.

Meny Briggen

  • Lättgravad lax med gräslöksmajonnäs, picklad gulbeta, senapsfrön toppat med friterade kikärtor.

  • Helstekt ryggbiff, smörstektsvamp, bakad kvisttomat och rödvinssås, går med rostad potatis 

  • Tartelett med blåbärskurd, vitchokladchantilly, jordgubbskoli och rostade hasselnötter

Meny Strömsborg

  • Hjorttartar med syrad höstsvamp, senapsmajonnäs, friterad kapris toppat med riven parmesan och kronärtskockachips.

  • Bakad torsk med syrad zucchini, kantareller, vitvinssås toppat med krondill och örtslungad potatis
    Brownie med inkokta körsbär, kanderade macadamianötter, mjölkchokladchantilly, vaniljkräm, saltkola och flingsalt

Meny Örlogen

  • Stekt spetskål med misogrädde, forellrom, brynt smör toppat med sesam och persilja.

  • Flankstek, rökt smör, sotad lök, säsongens primörer och madeirasås, går med potatiskaka.

  • Yoghurtpannacotta, citruskurd, smulade drömmar och säsongens bär

Meny Kronan

  • Burrata med lättsyrade vikentomater, chimichurri toppat med rökta mandlar och thaibasilika  

  • Halstrad röding, säsongsprimörer, champagnesås, går med kokt potatis

  • Äppelpaj lustholmen, med calvadosbakade äpplen och rostad vitchoklad 

Vi är nyfikna på dina
idéer och önskemål 

bottom of page