top of page
L1000870.jpg

Trerättersmeny

Trerättersmeny är ett klassiskt och populärt upplägg på de flesta middagar och bjudningar. Vi komponerar förrätt, varmrätt och efterrätt med finess efter dina önskemål.

Trerättersmenyer

Huvudmeny - Vår & Sommar 608 kr

Samtliga rätter går att få vegetariska/veganska och anpassas efter valda rätter

Förrätt

  • Blommig sparriscocktail med citrus, vit soja, rostade marconamandlar och löjrom

​​

Varmrätt

  • Lättbakad fjällröding med veloutésås på Champagne och ramslök, forellrom, vårens grönsaker, örtslungad potatis och krispig cruditésallad

  • Helstekt kalventrecote med dragonkräm och rödvinssky, sommarprimörer och potatissallad med färska örter. 


Efterrätt

  • Lättbakad chokladkaka med salt kolasås, färska sommarbär och smulade drömmar. 

  • Pavlova med rabarber och jordgubbar, vaniljkräm och vispad grädde 

Tillvalsmeny – Vår & Sommar 2024

Samtliga rätter går att få vegetariska/veganska och anpassas efter valda rätter. Priset per rätt adderas till vårens meny på 608 kr pp

Förrätt

  • Skagenröra på smörrostad brioche, löjrom, pepparrot och dill. (+55kr)

  • Biffcarpaccio med tryffelkräm, brödkrisp, picklad sommarbeta och körvel. (+55kr)

  • Burrata med lättsyrade Vikentomater, chimichurri, rökta mandlar, thaibasilika (+55kr)

  • Lustholmens gubbröra med brynt smör, rädisa, gräslök och citron på danskt rågbröd. (+35kr)

​​

Varmrätt

  • Kryddbakad torskrygg med skaldjursveloute, löjromsvinägrett, vittoppigga rädisor samt örtslungad färskpotatis.  (+95kr)

  • Grillad biff med ädelostsmör, rostade hasselnötter och krispig schalottenlök, sherrysky, rostad potatis och vårens primörer (+75kr)

  • Kryddstekt gårdsgris med sherryvinägersky, sommargrönsaker och potatispuré smaksatt med tryffel. (+45kr)


Efterrätt

  • Yoghurt- och fläderpannacotta med sommarens bär, smulade drömmar och oxalis. (+35kr)

  • Mörkchokladmousse med färska jordgubbar, mandelflarn och mynta (M,Ä,N) (+35kr)

Vegan/vegetarisk 545 kr

(Vegansk meny, kan ej kombineras med vanlig 3 rätters)

Förrätt

  • Grön gazpacho med surdegskrutonger, citron, persilja och chiliolja. 

  • Variation på betor med rostade valnötter, jordärtskockskräm, honungsvinägrett

​​

Varmrätt

  • Sommarprimörer med sparrisveloute, stekt getost och brynt hasselnötsvinägrette med örstslungad potatis 

  • Grillad spetskål, ljummen sallad på haricotsverts och vaxbönor, syrad fänkålscrudité, rostade solrosfrön, vegansk ramslöksmajonnäs med rostad potatis 


Efterrätt

  • Äppelkaka med vaniljkräm och hallon 

  • Yoghurt- och fläderpannacotta med sommarens bär, smulade drömmar och oxalis. 

Vi har en minimibeställning på 25 personer, och vi behöver din slutgiltiga beställning senast fem arbetsdagar före leveransdatumet. Om du har speciella kostbehov på grund av allergier eller andra anledningar, kontakta oss så erbjuder vi alternativa rätter. Priserna anges i ex 12% moms och vid avhämtning. Om du önskar leverans tillkommer transportkostnad.

Vi är nyfikna på dina
idéer och önskemål 

bottom of page